Telefonisch bestellen: 077 382 5764

* Prijswijzigingen, vergissingen en kennelijke (typ-) fouten voorbehouden.

Het Chinees restaurant China Garden is opgericht in 1975. In 1980 werd de Familie Liu de nieuwe eigenaar, in 1996 namen Stanny Liu Junior en zijn compagnon Cheung het bedrijf over van de Heer Liu Senior en zij runnen het bedrijf samen tot 2007.

Sinds 2007 zetten Stanny en zijn vrouw Yvonne het bedrijf voort met veel inzet en passie.
Yvonne en Stanny zijn opgegroeid in de bedrijven van hun ouders.

De laatste jaren zijn hun gasten veel internationaler en bereisder geworden.
Op verzoek van hun gasten serveren zij steeds vaker traditioneel Chinese gerechten en verrassen hen met specialiteiten die niet op de menukaart staan.

De droom van Stanny en Yvonne is om hun gasten kennis te laten maken met de traditionele Chinese keuken. Zij willen zich onderscheiden door exclusieve gerechten voor ù te bereiden waarbij de beste combinatie wordt gezocht tussen de traditionele Chinese keuken uit verschillende streken van China en de gerechten die China Garden meer dan 40 jaar voor u heeft gekookt!

In het prachtige vernieuwde restaurant met vernieuwde menukaart in een eigentijdse sfeer kunt u even uit dagelijkse werkelijkheid stappen om een culinaire reis door China te beleven.

Om de kennismaking van de traditionele Chinese keuken met Nederlands Chinese invloeden te introduceren bij het publiek hebben wij gekozen voor het concept “Share, Taste & Enjoy”

Een tocht van 1000 mijl, moet beginnen met een eerste stap
Lae-Tse, chinees filosoof  

Neemt U de eerste stap?

 

facebook icon  tripadvisor icon